Vanwege de enorme belangstelling voor de workshops ‘Online training geven’ hebben we besloten deze workshop nog een keer aan jullie aan te bieden. Meld je dus snel aan voor deze workshop, want de inschrijvingen gaan hard!

Workshop ‘Online training geven’
Monique Hampsink en Yrsa Wagemaker, Huis voor Beweging
De train-de-trainer Een Gezonde Start wordt inmiddels geheel online gegeven en met goede resultaten. Het is afwisselend, er wordt plezier gemaakt, in beweging geleerd en samengewerkt in breakout-rooms in kleine groepjes. In de online train-de-trainer wordt grotendeels hetzelfde gedaan als in de fysieke training. Maar: hoe doe je dat nu precies in een online training? Hoe activeer je je deelnemers vanachter je computer? Hoe houd je het leerzaam, maar vooral ook leuk in deze tijd van veel online bijeenkomsten? In deze workshop nemen we je mee in het op een leuke en simpele manier activerende werkvormen te organiseren en te begeleiden door middel van online technieken en mogelijkheden.

Deze online workshop wordt gegeven via Zoom. Vooraf ontvang je een persoonlijke link om in te loggen bij voorkeur vanaf een PC of laptop of eventueel tablet. Een camera/webcam is dringend gewenst.

Hierbij meld ik mij aan voor de workshop ‘Online training geven’. Deze workshop kun je volgen op:

Voor vragen over de aanmelding of mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je mailen naar info@scholingeengezondestart.nl.