[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het doel
Het doel van deze interactieve bijeenkomst is intervisie, dat wil zeggen: leren van elkaar! Het is hierbij de bedoeling dat jullie zelf ervaringen uitwisselen, problemen bespreken en met elkaar oplossingen bedenken en zo ook inspiratie opdoen. Tijdens de bijeenkomst wordt je, net als in de training, door het Huis voor Beweging begeleid. 

Voor wie?
Coaches van gastouderbureaus lopen in de praktijk soms tegen andere problemen/situaties op dan coaches van kinderdagverblijven. Daarom organiseren we een speciale intervisiebijeenkomst waarop we jou, als coach Gezonde Kinderopvang bij een gastouderbureau graag terugzien.

Programma en deelname
Deze intervisie wordt gegeven via Zoom. Enige dagen voor de bijeenkomst sturen we je het programma en de persoonlijke Zoomlink toe om in te loggen. Een PC of laptop of eventueel tablet met camera is hiervoor noodzakelijk.

Zoals in de Algemene voorwaarden voor deelname staat, is je deelname dringend gewenst. Mocht je op deze datum verhinderd zijn stuur dan een mail naar info@scholingeengezondestart.nl.

We zien er naar uit om jullie weer te zien en jullie verhalen te horen![/vc_column_text][vc_column_text]

Hierbij meld ik mij aan voor de intervisie op:

[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”150000″ collapsible_all=”true” css=”.vc_custom_1513078204604{margin-top: -20px !important;}”][vc_tta_section tab_id=”1619185719124-fd16b45b-dd30″ title=”14 april van 19:00 – 21:00 uur (Voor coaches van gastouderbureaus)”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1512637838102{margin-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Voor vragen over de aanmelding of mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je mailen naar info@scholingeengezondestart.nl.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]