[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hoe gaat het met Gezonde Kinderopvang en het geven van de scholing Een Gezonde Start? We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen daarmee: wat gaat goed, wat gaat minder goed, welke tips heb je aan anderen?

Het doel
Het doel van deze interactieve online bijeenkomst is intervisie, dat wil zeggen: leren van elkaar! Het is hierbij de bedoeling dat jullie zelf ervaringen uitwisselen, problemen bespreken en met elkaar oplossingen bedenken en zo ook inspiratie opdoen.

Voor wie?
Deze intervisie is bestemd voor alle docenten die zijn opgeleid tot docent Gezonde Kinderopvang. Om je kennis up-to-date te houden is je deelname zoals in de Algemene voorwaarden voor deelname staat, dringend gewenst. Mocht je op deze data verhinderd zijn stuur dan een mail naar info@scholingeengezondestart.nl.

Programma en deelname
De online trainingen worden gegeven via Zoom. Vooraf ontvang je een persoonlijke link om in te loggen. Een PC of laptop of eventueel tablet met camera is hiervoor noodzakelijk. Enige dagen voor de bijeenkomst sturen we je het programma en de Zoomlink toe.

 

We zien er naar uit om jullie weer te zien en jullie verhalen te horen![/vc_column_text][vc_column_text]

Hierbij meld ik mij aan voor de intervisie op:

[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”150000″ collapsible_all=”true” css=”.vc_custom_1513078204604{margin-top: -20px !important;}”][vc_tta_section tab_id=”1619185719124-fd16b45b-dd30″ title=”23 juni – van 19:00 tot 21:00 uur “][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1512637838102{margin-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Voor vragen over de aanmelding of mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je mailen naar info@scholingeengezondestart.nl.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]