[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Inleiding” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%230071bb” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1591271961770{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]Op deze pagina kun je je aanmelden voor de train-de-trainer Een Gezonde Start, onderdeel van Gezonde Kinderopvang. De train-de-trainer bestaat uit een tweedaagse training, van vijf aaneengesloten dagdelen (inclusief een avondprogramma).

We bieden deze training zowel online als fysiek aan. Beide trainingen volgen hetzelfde programma, alleen ben je voor de fysieke training in het Fletcher Hotel in Amersfoort (inclusief overnachting op eenpersoonskamer) en bij de online training thuis of op een andere rustige werkbare plek. Wel zijn enkele werkvormen iets aangepast.

De online trainingen worden gegeven via Zoom. Vooraf ontvang je een persoonlijke link om in te loggen bij voorkeur vanaf een PC of laptop of eventueel tablet. Een camera/webcam is dringend gewenst. We vragen je van tevoren om een aantal spullen klaar te leggen, zoals papier, pen en stift.

De fysieke trainingen worden gegeven in het Fletcher Hotel in Amersfoort (inclusief overnachting op eenpersoonskamer). We houden ons aan de basisregels conform de protocollen van het RIVM. Dat betekent dat je niet kan deelnemen aan de training bij klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. In dat geval willen we je vragen om je afwezigheid zo snel mogelijk door te geven aan team Gezonde Kinderopvang (info@scholingeengezondestart.nl).[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Aanmelding” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%230071bb” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1620395940343{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]

 • Ben jij docent voor de opleiding Pedagogisch Werk aan het ROC? Of ben jij docent Sport & Bewegen en gaan jullie studenten opleiden voor de BSO?
 • Vind jij het belangrijk om tijdens de opleiding je studenten veel mee te geven over het belang van gezonde leefstijl en het voorbeeld dat zij ook op dat gebied straks in hun toekomstig werkveld zijn voor de kinderen?

Geef je dan nu op voor de tweedaagse online train-de-trainer en word docent Gezonde Kinderopvang. Als docent ben je hét aanspreekpunt voor gezonde kinderopvang binnen je opleiding en je schoolt studenten hierin. In de train-de-trainer leer je werken met de scholing Een Gezonde Start, wat de aanpak van Gezonde Kinderopvang inhoudt, oefen je trainings- en communicatievaardigheden en doe je actief kennis op over leefstijl (klik hier voor meer info over de train-de-trainer).

Deelname aan de train-de-trainer is kosteloos. Je organisatie moet wel tijd vrijmaken om je de training te laten volgen en je vervolgens de gelegenheid geven om aan de slag te gaan met de scholing binnen de opleiding.

Vereiste opleiding, ervaring en competenties
Om de kwaliteit van de training te borgen, vragen wij deelnemers aan de train-de-trainer Een Gezonde Start speciaal voor docenten dat zij voldoen aan onderstaande eisen:

 • Interactief groepen kunnen scholen
 • Open staan voor activerend leren
 • Processen kunnen begeleiden
 • Feedback kunnen geven vanuit een positieve benadering
 • Aantoonbare ervaring met coaching en werkbegeleiding
 • Kennis van het werkveld van de kinderopvang en bso
 • Kwaliteitsgericht
 • Kunnen enthousiasmeren
 • Omgevingsbewust, breed geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen en buiten het eigen vakgebied en deze kennis gebruiken in het werk.

[/vc_column_text][vc_column_text]Daarnaast gelden enkele algemene voorwaarden voor deelname om te borgen dat de train-de-trainer binnen je opleiding een vervolg krijgt.[/vc_column_text][vc_btn title=”Bekijk hier de algemene voorwaarden voor deelname” i_icon_fontawesome=”fa fa-download” link=”url:%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F12%2FAlgemene-voorwaarden-Gezonde-Kinderopvang.pdf||target:%20_blank|” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1595590820297{margin-top: -30px !important;}”][vc_column_text]Datum training
Inschrijving is mogelijk voor de volgende datum:[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”150000″ collapsible_all=”true” css=”.vc_custom_1513078204604{margin-top: -20px !important;}”][vc_tta_section tab_id=”1636625390670-cd9952b9-5a74″ title=”3 en 4 oktober – online “][vc_column_text] Geen velden gevonden.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section tab_id=”1620396004544-05c0b78d-fe85″ title=”31 oktober en 1 november – fysiek “][vc_column_text]

Helaas deze datum zit vol!

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][vc_column_text]

Is er geen plek meer op de bovenstaande data? Geef je mailadres dan hier op om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe trainingsdata:

[/vc_column_text][vc_btn title=”Houd mij op de hoogte” style=”custom” custom_background=”#0071bb” custom_text=”#ffffff” align=”center” link=”url:%2Feen-gezonde-start-wachtlijst-roc%2F||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1595585717977{margin-top: -30px !important;}”][vc_separator color=”black” border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1512637838102{margin-top: 20px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Voor vragen over de train-de-trainer of over de aanmelding of kun je mailen naar info@scholingeengezondestart.nl.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]